Περνάς πολλές ώρες μπροστά από τη οθόνη του υπολογιστή σου παίζοντας, δουλεύοντας ή απλώς σερφάροντας στο ίντερνετ;

Προμηθεύσου μια καλή οθόνη υπολογιστή και αναβάθμισε την εμπειρία θέασης σου. Είτε ψάχνεις εξειδικευμένο gaming monitor, Tv monitor ή ένα απλό pc monitor, στο efarmogi-computers.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε οθόνες pc και οθόνες gaming.

Και αν ψάχνεις έναν αξιόπιστο υπολογιστή η λάπτοπ, επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας πιά είναι η εμπειρία που επιθυμείτε.

Με περισσότερες δυνατότητες από έναν απλό εκτυπωτή, τα πολυμηχανήματα Kyocera διαθέτουν άπιαστες λειτουργίες που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια, να σαρώνετε και να φωτοτυπείτε έγγραφα, ενώ μπορείτε να ψηφιοποιήσετε αρχεία με υψηλή ευκρίνεια μέσω ενσύρματης αλλά και WiFi σύνδεσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις ιδανικές για εσάς. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση ρυθμίσεις και προσαρμογές.

Ταμειακή μηχανή για κάθε επιχείρηση.

Με δωρεάν προγραμματισμό, εκπαίδευση και υποστήριξη. Αξιόπιστες προτάσεις, τιμή, δυνατότητες, χαρακτηριστικά για τη δική σας ταμειακή μηχανή.

Παρέχουμε επίσης ζυγαριές για λιανικά καταστήματα.

Συστήματα Παρακολούθησης CCTV, κάμερες, συστήματα καταγραφής εικόνας φωνής DVR.

Παρέχουμε συστήματα ασφαλείας για σπίτια, επιχείρηση, γραφείο και αυτοκίνητα.

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει και απο εμάς.